Elianne Dummer.

Coaching

Elianne is een tikkie bovengemiddeld geïnteresseerd in de drijfveren en overtuigingen van mensen, zowel individueel als collectief. Haar eigen overtuigingen zijn:

a) dat deze wereld niet zozeer snakt naar meer spullen of hippe technologieën, maar first and foremost naar mensen die met meer intentie, mildheid, oprechtheid en creativiteit leven – en minder vanuit oordeel, angst en andere smoezelige bagage.

b) dat levenslang leren en groeien – en daarbij ook naar jezelf durven kijken en jezelf uitdagen – een mooi pad vormt naar meer voldoening, veerkracht en inzicht. (En blijere familieleden, vrienden en collega’s als het goed is.)

c) dat schrijven en coaching twee belangrijke kernen delen: beide draaien op en om de kracht van verhalen, én beide zijn manieren om aan te zetten tot reflectie en groei. Want hoeveel invloed hebben de verhalen in ons hoofd, de woorden waarin we leven?

Coachpraktijk
Vanuit haar coachpraktijk Your MindMoves helpt Elianne mensen vooral op deze drie gebieden:

  • Minder stress en meer rust in jezelf (lees: jezelf minder afkatten, stoppen met leven naar andermans verwachtingen, enz.).
  • Loopbaancoaching voor meer bezieling in werk.
  • In contact met jezelf (( her)ontdekken wie je bent, wat je beweegt, wat je tegenhoudt, enz.)

 

Ze is goed in mensen (liefdevol maar eerlijk en direct) aan het denken zetten, spiegelen, motiveren en patronen in denken, voelen en doen helpen veranderen. Ze heeft ook het vermogen om mensen weer in contact te brengen met hun ‘vuurtje’.

Achtergrond
Al tijdens haar studie volgde Elianne extra vakken op het gebied van coaching & training en filosofie. Uiteindelijk studeerde ze af op gedragsverandering. Later verdiepte ze haar coachvaardigheden op diverse manieren, waaronder de CPION-gecertificeerde post-hbo opleiding Bezielende Coaching gecombineerd met de opleiding Bezielende Loopbaancoaching bij Hoogendijk Coaching Instituut. Ook op andere manieren heeft ze zich beziggehouden met training en coaching. Zo organiseerde en begeleidde ze diverse workshops en is ze gespreksbegeleider vanuit de Depressievereniging.

Coaching_en_loopbaancoaching_Your_MindMoves